top of page
IMG_20180608_111703_–_kopija.jpg

Kdo smo BeEna?

Vaš zanesljiv partner pri izdelavi embalaže, izseka, slepega in vročega tiska

Naši začetki segajo v 1968, v čas obrtne delavnice, ki jo sta jo začela Okorn Alojz in Marinka. Po nabiranju izkušenj v tujini sta se odločila poizkusiti z dejavnostjo pri nas. Ker sta imela že nekaj izkušenj in dobre sodelavce, smo hitro dosegli kvaliteto, zahtevano v tujini. Ta pojem pri nas še vedno velja.

Že takrat smo sami pripravljali orodja za izsek, tiskali in sestavljali embalažo, izsekovali drobno in veliko embalažo ter izvajali tudi druge storitve pri dodelavi tiskarskih izdelkov. ​Izdelovali smo velike serije zloženk za takratni jugoslovanski trg. Sčasoma smo se iz obrtnikov preoblikovali v podjetje z več zaposlenimi strokovnjaki.

 

Zaradi potreb smo se kmalu odločili za nakup strojev v formatu A1 in B1 in postali pomemben izdelovalec embalaže v Sloveniji

 

Od vpostavitve prve delavnice za embalažo do sedanje BeEna stremimo kvaliteti in inovacijam v tiskarski industriji. Širok nabor večjih in manjših strojev nam omogoča prilagodljivost in cenovno učinkovitost skoraj pri vseh storitvah, Tako pri velikih nakladah, kot malih, enako pa velja za formate embalaže. Opremljeni smo tudi z digitalnimi stroji za izdelavo malih serij in vzorcev.

 

Naša vizija je enostavna - zagotoviti kar najboljšo podporo (tako terminsko, kot cenovno) pri izdelavi embalaže za katerikoli vrednostni razred vaših produktov, Naša ekipa bo na osnovi dolgih let izkušenj pripravila kar najboljši izdelek, na katerega boste ponosni!

 

Za več informacij nas prosim pokličite, pošljite e-mail ali pa izpolnite spodnjo formo kar že danes. Z veseljem vam bomo svetovali.

p.s. mogoče veste od kje prihaja naše ime, BeEna
B1 je namreč DIN standard velikosti papirja - predstavlja osnovno veikost papirja B1 = 70 x 100 cm. To je tudi velikost naših večjih strojev, s katerimi smo eno redkih podjetij, saj je to tudi maksimalni format naših izsekovalnih orodji.

bottom of page